Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

The Doors Legacy [DK/US]

16. september 2022 Kl. 19:00

The Doors Legacy hylder legenderne ved at genskabe magien og intensiteten af The Doors’ musikalske katalog i en udsøgt koncertoplevelse.

Efter flere udsolgte turnéer er The Doors Legacy i den grad brudt igennem lydmuren som fakkelbærere og de ypperste fortolkere af The Doors’ musikalske katalog – og det endda med officiel anerkendelse og velsignelse fra det amerikanske ophav. Og det er da også et regulært A-hold af musikere fra den danske og californiske musik-scene der er gået sammen om at hylde ét af de mest ikoniske orkestre nogensinde og succesen har været til at få øje på – ikke mindst da Doors’ oprindelige bassist Jerry Scheff medvirkede på turnéen i ‘19.

Dette er IKKE et kopi og look-a-like kostume-show, men et must-see for alle Doors-fans og for alle der ønsker, at opdage og opleve en fantastisk og unik genskabelse af 60’er legendernes musik.

Fredag d. 16. september kan du på Rampelys tage med på en nostalgisk rejse tilbage til en tid, hvor konventionerne blev udfordret og der for alvor var revolution i luften.

Detaljer

Dato:
16. september 2022
Tidspunkt:
19:00
Pris:
Kr.150 – Kr.175
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Silkeborg Kulturformidling
E-mail:
mail@silkekultur.dk
Hjemmeside:
Se Arrangør hjemmeside
Bindslevs Plads 6
Silkeborg, 8600 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside
Scroll-Up
%d bloggers like this: