Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

The Tarantino Twist Show

12. november 2021 Kl. 20:00

Vov dig ind i et vanvittigt univers som er lige dele koncert og cabaret, befolket med mad dogs og good looking gals, og hvor livet er en blodig fest spækket med tequila, bare damer og duften af testosteron.

Drømmer du om en dance-off med Vincent Vega, beskidte drinks serveret af Santanico Pandemonium eller vil du bare gerne (gen)opleve glade minder og fede soundtracks fra Quentin Tarantinos sprøde dystopiske filmunivers? så kig forbi til et sansebombardement der brænder sig fast på nethinden!Slænget fra The Tarantino Twist Show garanterer fuld smadder på Fenderen, forførende femme fatales og rigelige mængder galskab i de rette doser – “Oooh – that’s a Bingo!”

Django and the Suckerpunch Surfband leverer det musikalske soundtrack og puster liv i lyden fra 60’ernes fjerne arkiver med instrumental Surf ’n’ Western fra den californiske guitarrockbølge. Med stålsat vilje og mandsmod affyrer de målrettede riffs og musikalske salver mod alt, der bevæger sig. En perlerække af performere og sangere pryder scenen: Samara ’Saint Sam’ Bahrami – Mike ’The Sexican’ Hecchi – Miss Emme Fatale – Ivory Fox – Mr. White og mange flere, der leverer et show fyldt med overraskelser og store armbevægelser, hvor stemningen er lige så høj som moralen er lav!

Detaljer

Dato:
12. november 2021
Tidspunkt:
20:00
Pris:
Kr.225,00
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
https://tarantinotwistshow.dk/

Arrangør

Silkeborg Kulturformidling
E-mail:
mail@silkekultur.dk
Hjemmeside:
Se Arrangør hjemmeside
Bindslevs Plads 6
Silkeborg, 8600 Danmark
Se Sted hjemmeside
Scroll-Up
%d bloggers like this: