Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Upcome præsenterer: Trader

31. marts 2023 Kl. 20:00 - 23:30

Trader - Arr. Upcome

TRADER

Trader er et dansk rockband lokaliseret i Aarhus, som har eksisteret siden 2019. Bandet spiller ærlig, ligefrem og eksplosiv indierock, hvor støj og dissonans formår at fremstå smukt og melankolsk.

Trader består af sanger og guitarist Anders Ahle, bassist Joakim Johnsen og trommeslager Kristian Vissing, et klassisk rocktrio setup hvor bands som Dinosaur Jr. og Yo La Tengo står som klare referencer.
Trader har med deres nyeste udspil, “Their Best Work So Far”, gjort mere plads til uptempo beats og melodiske guitarriffs. Dette skaber et mere dynamisk og nuanceret lydbillede, hvor også pop-elementer er tilladte, med støjende guitarpassager i kombination med fængende melodier.

Albummet blev indspillet i det legendariske Silence Studio i Sverige – en gammel renoveret skole i to etager, skjult i skovene omkring den lille by, Koppom. Det var det perfekte sted for Trader at isolere sig selv og kaste al energi og tid ind i musikken. Albummet udkom d. 14/10 på Part Time Records.

Trader tager på turné i foråret og kommer forbi flere spillesteder i Danmark men også Tyskland, Holland og Belgien. Live er Trader sammentømrede og intense, som et musikalsk godstog, der langsomt kører publikum over – i særdeles positiv forstand.

Link https://trader-band.bandcamp.com/

Presse

Undertoner: http://www.undertoner.dk/2022/10/trader-their-best-work-so-far/

Bands of Tomorrow: https://www.bandsoftomorrow.com/2022/10/trader-their-best-work-so-far/

Detaljer

Dato:
31. marts 2023
Tidspunkt:
20:00 - 23:30
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Upcome
Telefon:
27 52 77 26
E-mail:
upcomemusik@gmail.com
Se Arrangør hjemmeside

Andet

Lydmand
Ja
Scroll-Up
%d bloggers like this: