BLUES JAM med NELLO/BOYSEN DUO

BLUES JAM med NELLO/BOYSEN DUO

B`Sharp har hentet 2 kompetente musikere fra den danske bluesscene til at lede søndagens Blues Jam.

Nello/Boysen Duo
Bassisten og sangeren Niels Nello Mogensen og guitaristen Ronni Boysen udvider samarbejdet med denne duo-konstellation. Begge de herrer spiller sammen i ”det store band” Nello & The Helping Hand Blues Band og det er også delvist numre derfra + udvalgte blues-klassikere Nello og Ronni vender i denne spændende nye duo.

Sammensætningen af el-bas og el-guitar er ret usædvanlig og denne både dybe, spænstige og luftige kombination skaber grundlag for nye veje i blues-sproget. Læg dertil nogle af de bedste solister på deres respektive instrumenter netop indenfor blues-genren plus en afslappet, søgende og humoristisk tilgang til koncertformen, og du har essensen af Nello/Boysen Duo.

Niels Nello Mogensen, bas og vokal:
Nello startede i 1980 i Danmarks første punk-band Lost Kids. Fast mand med Johnny Madsen siden 1996 og med ca 750 festivalkoncerter sammen. I dag både med DMA vindende Grarup Allstars som han var med til at danne og senest som front-figur i sit eget Nello & The Helping Hand Blues Band. Nello har spillet med at hav af folk på stort set alle de danske scener og også med amerikanske blues-navne som Blue Lights, Ron Hacker, Johnny Burgin og Hook Herrera. Har desuden tre rock solo-albums som sanger og komponist bag sig.

Ronni Boysen, guitar:
Ronni er en af de mest efterspurgte og respekterede europæiske guitarister indenfor genren, og har arbejdet fast eller på freelance basis for bl.a. Mud Morganfield (søn af Muddy Waters), med svenske Kokomo Kings og danske Trainman Blues. Nu i Nello & The Helping Hand Blues Band som eneste aktive band. Årets Danske Bluesnavn 2013 og modtager af Blueskartellets Ærespris i 2010.

Yderligere oplysninger:

Dato 15-09-2024 14:00
Slutdato 15-09-2024 17:00
Døren åbner kl. 13.30
Pris FRI ENTRÈ!
Link til Arrangør www.bsharp.dk