Medlems/sponsor arrangement

Medlems/sponsor arrangement

Dokumentaren Copenhagen Roots skildrer et lille spillested i København, der har været et vigtigt omdrejningspunkt for blues miljøet i Danmark og et vitalt sted for live scenen i byen i over 40 år. Med over 365 koncerter årligt, favner Mojo Blues Bar en bred skare afv publikummer i alle aldre og alle samfundslag, der kommer for at hengive sig til musikken. Filmen rummer unikke live optagelser fra klubben og interviews med nogle af de mest betydningsfulde blues musikere, der har præget stedet.

Instruktør: Kasper Rasmussen
Kamera: Bertel Henning
Klip: Sidsel Bott

Efter foredrag og film er der en times koncert med Uma
Med den akustiske trio Uma tager sanger og instruktør Kasper Rasmussen ud på en rejse i blues landets mange grænseområder.

Kasper Rasmussen fortæller: ”Da alt rytmisk musik er meget eller lidt inspireret af bluesmusik er det nærlæggende at arbejde med bluesen som afsæt og blande den med gospel, soul og roots musik”. Kasper Rasmussen er en erfaren herre på bluesscenen. Han er nomineret til Danish Music Award 3 gange og turneret meget i Tyskland. Med sig har han Caron spilleren Rasmus Grosell der har turneret med Sebastian i mange år og guitaresset Kristian Søltoft.

Kasper Rasmussen: Vokal og Weston guitar
Kristian Søltoft: Weston Guitar
Rasmus Grosell: Cajon

Yderligere oplysninger:

Dato 03-05-2024 20:00
Slutdato 03-05-2024 22:30
Døren åbner kl. 19
Pris 100
Link til Arrangør www.bsharp.dk