LATVIAN BLUES BAND

LATVIAN BLUES BAND

LATVIAN BLUES BAND

Latvian Blues Band blev oprettet for 16 år siden, og de har fået meget erfaring ved at optræde i sin Riga-base, Bite Blues Club, sammen med flere end 200 bluesartister fra USA og andre steder.

Tidligt i 2000 indspillede den canadiske Johnny V. et album i Riga. Denne oplevelse åbnede vejen mod deltagelse i en række festivaler (Blues Fest International Windsor og London-festivalen, South Country Fair i Macleod), såvel som klub koncerter i Canada. LBB har optrådt på Century of Blues-festivalen i Zagreb, Kroatien (2004), samt Euro Jazz 2004-festivalerne i Athen, Grækenland. Bandet har optrådt i Denmark, Tyskland, Polen, Spanien og andre steder. En særlig ære var invitationen til at optræde på Chicago Blues Festival i 2005 som det første europæiske bluesband nogensinde på denne festival!

I 2008 turnerede LBB i en række bluesklubber i Chicago. Bandets musikalske påvirkning inkluderer artister som Albert King, Freddie King, B.B. King, Albert Collins, Willie Dixon, Muddy Waters, T-Bone Walker og mange andre. Bandets originale musik strækker sig fra “second line” -rytmerne i New Orleans - til R’n’B og soul og også dybdegående Chicago-blues.

The Latvian Blues Band optrædener er altid spændende og originale, hvor også publikum bliver inviteret til at deltage i koncerten. Bandets repertoire er meget omfattende med meget få forberedte sætlister. Hver koncerts program er baseret på følelser og atmosfære i det lokale spillested, og selv hvis en fan deltager på en LBB-koncert hver dag i en uge i træk, vil hver koncert være anderledes og måske meget i modsætning til den foregående.

LBB har tidligere optrådt I Silkeborg med stor succes. Helt tilbage I 2016 og sidste år til Blues Night på Riverboat Jazz Festival.

Line-up:

Jānis Bukovskis - guit,voc

Rolands Saulietis - drums,bg voc

Artis Ločmelis - keys,sax,bg voc

Mārcis Kalniņš - bass

Viesturs Grapmanis - trumpet,bg voc


Video: https://youtu.be/uRZgwGkbg4Q?si=OGe1XeNNWsBqMIq0

Yderligere oplysninger:

Dato 23-11-2024 21:00
Slutdato 23-11-2024 23:30
Døren åbner kl. 20
Link til billetkøb https://event-link.dk/arrangement/37919/
Link til Arrangør www.bsharp.dk