Samantha Antoinette Smith & The Chargers uk/dk

Samantha Antoinette Smith & The Chargers uk/dk

SAMANTHA ANTOINETTE & THE CHARGERS (UK/DK)

Den engelske sangerinde Samantha Antionette begyndte at synge i en tidlig alder. Hendes passion for musik førte til optagelse i “The London Community Gospel Choir” hvor hun gennem 21 år var en af forsangerne i den populære kor. Her forfinede hun sine musikalske færdigheder og udviklede sin stemme (og smittende charme).
Hun har bl.a. optrådt med Tina Turner, Joe Cocker, James Brown, Paul McCartney, Elton John, Lionel Ritchie, Mariah Carey, George Michael, Westlife, Blur og Depeche Mode, samt en lang række europæiske bands.

Gennem den 35 år lange karriere har hun også været tilknyttet musicals og opera i flere år. Hun føler dog, at det nu er på tide til at fokusere på sin blues karriere, som altid har været hendes passion. I hendes udadvendte show, efterlader hun altid publikum fængslende og hooked! Hun er kendt for at “smide skoene” og danse barfodet på scenen!

Samantha’s faste band er danske ”The Chargers” som består af Kasper ”Lefty” Vegeberg, der har spillet med Alan Haynes, Kai Strauss, Chad Strentz, RJ Mischo, Big Joe Louis m.fl..

Trommeslageren Asmus Jensen har boet og spillet i Texas i mange år og var fast mand for Omar (& The Howlers) Dykes og Earl Thomas. Rasmus har også arbejdet med klenodier som Lou Ann Barton og herhjemme med Delta Blues Band

Jakob Kirkegaard Kortbæk på bas har bl.a. backet Big Creek Slim, The Rope A Dope Band, RJ Mischo, Dexter Shaw, Chad Strentz og Johnny Burgin.

Holdet er til lejligheden forstærket med den unge fremad stormende guitarist Søren Schack, der bl.a. spillet/spiller med Big O & The Blue Quarters, Big Creek Slim, Katrin Schmidt og Gorm Bull/Palle Hjort.

LINE UP
Samantha A. Smith - Vokal
Kasper "Lefty" Vegeberg - Guitar
Søren Schack -Guitar
Jakob Kirkegaard Kortbæk -Bas
Asmus Jensen - Trommer

Se mere på thechargers.dk

Yderligere oplysninger:

Dato 12-10-2024 21:00
Slutdato 12-10-2024 23:30
Døren åbner kl. 20:00
Link til billetkøb https://event-link.dk/arrangement/37916/
Link til Arrangør www.bsharp.dk