HECCHI [dk/int]

Hecchi

Det er i sandhed en regulær Rampelys-legende der for en bemærkning vender tilbage efter års fravær til det han ofte har betegnet som sin musikalske 'ground zero' og dagligstue med 50+ koncerter som headliner gennem snart 20 år i utallige konstellationer samt et hav af gæste-optrædender.

Kulturformidlingen præsenterer med stolthed den internationalt anerkendte frontman og sangskriver Mike Hecchi der genopliver et kultmateriale uden sidestykke med et band der er en regulær super-gruppe.

Et spektakulum der bedst kan betegnes som et musikalsk fusionskøkken af Gipsy Jazz, Latin, Swamp Blues og 60’er Surf tilsat et tekstunivers på fire sprog og en portion galskab af en anden verden!

Det er især indenfor worldgenrerne, at Hecchi har gjort sig internationalt bemærket som sangskriver, flersproget vokalist og profileret instrumentalist i bl.a. bands som The SexicanMaraboto og Liga Latina.
Utallige top-anmeldelser og guldplader for såvel albums som koncerter er det blevet til; heriblandt 5 stjerner i amerikanske Billboard Magazine, Rolling Stone og hjemlige Gaffa samt nomineringer til bl.a. World Music Charts Europe, Danish Music Awards og selveste Latin Grammy.

Kendt som frontman i undergrundsfænomenet The Sexican, der opnåede kultstatus og stor international anerkendelse og spillede på højt profilerede internationale festivaler som Mundial (NL), World Village (FI) og ikke mindst Vive Latino (MX) på Formel 1 banen i Mexico City samt Europas største og mest legendariske festival Sziget (HU) i Budapest. Bandet blev kendt for sine eksplosive liveoptrædener, som selv magasinet Rolling Stone bemærkede i Mexico med ordene; "... som tyve liter Red Bull hældt ud over en scene!" 
Og der er en stadig og stærk interesse i materialet. Senest har videoen til nummeret ‘Cuarto de la Banda’ vundet genklang med over 13 mio. visninger på YouTube. Og det er da også numre fra den æra krydret med nye sange, der er rygraden i det nye format og udført af et regulært all-star hold af ekvilibristiske musikere.

'You want to hear more - much more' · GAFFA (DK) ★★★★★
‘The pure energy that this band exhibits is mind blowing ·
Review You (US) ★★★★★
‘An irresistible groove that will turn a listener’s limbs to rubber’ · Songlines (UK)
‘To sum it up in one word – Legendary!’ · Revolve Magazine (UK)
‘A creative success on so many levels’ · Billboard Magazine (US) ★★★★★
‘This is why we go to concerts’ · Metro (MX) ‘Superb interplay, technique and energy’ - Bandbase (DE)
‘Like a sound image by Quentin Tarantino and Robert Rodriguez’ · Rocker (MX)
‘Like 20 litres of Red Bull poured all over a stage!’ · Rolling Stone Magazine (MX) ★★★★★

www.hecchi.com · www.thesexican.dk

Billetter er tilgængelige fra kun DKK 165.00. Sæt kryds i kalenderen den 19. oktober 2024 kl. 20:00 og vær klar til at blive fortryllet af en aften fyldt med fantastisk musik helt udover det sædvanlige!

Yderligere oplysninger:

Dato 19-10-2024 20:00
Slutdato 19-10-2024 23:00
Døren åbner kl. 19:00
Pris 165
Link til billetkøb https://billetto.dk/e/hecchi-rampelys-silkeborg-revival-tour-24-billetter-934562
Link til Arrangør https://www.kulturformidlingen.dk