HUSH Unplugged

HUSH Unplugged

From One Lifetime To Another

20-året for Hush’s tidløse debutalbum ’A Lifetime’ fejres i april, hvor den anmelderroste duo gæster de store koncertsale. Men heldigvis fortsætter jubilæet til efteråret med 28 koncerter i helt intime rammer blandt andet på Rampelys i Silkeborg. 

I år er det 20 år siden, at Hush – fri af tid og tone – sendte debuten, ’A Lifetime’, på gaden og ramte hitlistens 1. plads med akustisk guitar, banjo, lap steel og stilsikker country-pop. I en tid hvor storladen britpop og stadionrock satte dagsordenen, opnåede det ”lille” album uventet stor succes. A Lifetime solgte i titusindvis, ramte lyttere på tværs af generationer og blev sit helt eget kapitel i nyere dansk musikhistorie.

”Vi indspillede det meste af debut’en hjemme i soveværelset, simpelthen fordi vi ikke ku’ få en pladekontrakt i starten. Dét der var et benspænd endte faktisk med at blive nøglen til den lyd albummet har. En lyd som er meget 1:1 og supernærværende. Derfor giver det også SÅ meget mening at tage albummets sange med ud på de små spillesteder.”

Sådan fortæller Michael Hartmann om ’A Lifetime’ og Dorthe Gerlach supplerer:

”Jeg kalder det for sjov vores anti-arena-tour. Det er også for at lyse på, at de små spillesteder og foreninger kan noget helt særligt når det handler om at opleve musik. De har været med os hele vejen, det var dér vi spillede vores første koncerter og vi har elsket at komme tilbage gennem alle årene.”

Som tourtitlen antyder, ”From One Lifetime To Another”, har Hush ikke stået stille de sidste 20 år, og selvom koncerterne tager udgangspunkt i debutalbummet, lover duoen også at der bliver smagsprøver på helt nye sange.

Yderligere oplysninger:

Dato 05-10-2024 20:00
Slutdato 05-10-2024 22:00
Døren åbner kl. 19.00
Pris Kr. 320,- / 220,-
Link til billetkøb https://www.billetsalg.dk/Event/HUSH%20Unplugged/6006
Link til Arrangør https://www.musikrampen.dk/index.php/component/content/article/hush?catid=15&Itemid=101