Alberte Winding Band

Alberte Winding Band

Lyse nætter og nye stjerner 

En koncert med Alberte Winding er en mulighed for at opleve nogle af de mange højdepunkter fra et langt og poetisk virke. Sammen med sit velspillende band tager Alberte Winding publikum med på en rundtur i sit store repertoire, der også byder på sange fra hendes seneste udgivelse, “Nye Stjerner”.

Det nye album kom på gaden i oktober 2023 og er blevet til i samarbejde mellem Alberte Winding og hendes mand, musikeren Andreas Fuglebæk.
“Nye Stjerner” er en ode til livet og rummer alt fra tidens bekymringer til en fejring af kærligheden. - Albummet handler om at finde sin plads i egen alder, i hverdagen, i kærligheden, i ungdommen, i mørket og allermest i lyset, fortæller Alberte, som de fleste danskere er på fornavn med.

Med sin nærværende, inderlige stemme og sine hverdagspoetiske tekster har Alberte rørt både børn og voksne i mere end 35 år. Hun har gjort sig bemærket som både skuespiller og forfatter og har i foråret 2023 udgivet romanen, “Hvad jeg tænker mens du taler”. 

Musikken har dog været hendes hovedfokus, siden hun udgav sit selvbetitlede debutalbum tilbage i 1985. Efterfølgende er det blevet til en lang række pladeudgivelser og et utal af optrædener i forskellige konstellationer, og nu er der mulighed for at opleve Alberte med band live på scenen med sange fra det omfattende repertoire.

Yderligere oplysninger:

Dato 13-09-2024 20:00
Slutdato 13-09-2024 22:30
Døren åbner kl. 19.00
Pris Kr. 325,- / 225,-
Link til billetkøb https://www.billetsalg.dk/Event/Alberte%20Winding%20Band/5706
Link til Arrangør https://www.musikrampen.dk/