Ameli Dot

Ameli Dot

Da Ameli Dot udgav debutsinglen ”Hanging With Myself” havde hun ikke i sin vildeste fantasi troet, at sangen ville få den succes, som den har opnået. Den gik nr. 1 på den danske airplaychart og var derfor – i en lang periode – den mest spillede sang på dansk radio. I juni udkom hendes debut EP ’Monday Of My Life’, med radiohits som “Drunk” og “Machete”. Nu annoncerer hun sin hidtil største tour i foråret 2024, hvor hun besøger 13 forskellige byer rundt omkring i landet. Hun rammer Silkeborg og Rampelys lørdag 27. april.

Formålet med Ameli Dot’s musik er at give folk noget at samles om, men samtidigt at kunne stikke til folk med en tilpas mængde seriøsitet og humor, der giver lytteren stof til eftertanke. Netop denne balance er utrolig vigtig for Ameli Dots musikalske univers – både live fra scenen, såvel som i indspilningerne. Det er dyrkelsen af skævheden og et opgør med opfattelsen af det perfekte og det uperfekte, som driver Ameli Dots lydunivers, hvor der er plads til alt.

”Jeg lover, at mine koncerter bliver med plads til både det energiske, inderlige, uperfekte, rowdy og sjove. Musik skal føles og mærkes, så publikum skal glæde sig til en eksplosion af følelser og stemning!”

Yderligere oplysninger:

Dato 27-04-2024 20:00
Slutdato 27-04-2024 22:00
Døren åbner kl. 19.00
Pris 190 / 95
Link til billetkøb https://www.billetsalg.dk/Event/Ameli%20Dot/5042
Link til Arrangør https://www.musikrampen.dk/