Mike Tramp

Mike Tramp

Der findes kun én Mike Tramp !

Efter at have rejst verden tynd i over 45 år og udgivet mere end 30 albums, er Mike Tramp vendt hjem. Ikke bare til Danmark, men helt hjem til sig selv med personlige og traditionsbevidste sange på dansk, der både fortæller historien om den utrolige rejse, han selv har været på, men også helt enkelt om at være et voksent menneske, der er gammel nok til at huske jukeboxe, Jolly Cola og Gasolin’, men stadig er levende, nysgerrig og sulten på livet. Det nye album 'Mand Af En Tid' ude nu og har allerede modtaget flotte anmeldelser. 

'Jeg føler mig tit som tilskuer til verden og føler ikke altid, at jeg hører til. Ingen har længere tid eller tålmodighed. Der er hele tiden nye bands og realitystjerner, som griber deres femten minutters berømmelse, men i virkeligheden ikke vil mig noget. Derfor har jeg for længst lært, at det eneste, jeg kan gøre, er at stå ved mig selv.'

På dansk har Mike Tramp formået at forny sig, og samtidig forblive tro mod rock’n’rolleren vi alle kender ham som.
Koncerten krydres med underholdende anekdoter, en god portion selvironi og et strejf af nostalgi, når Tramp i samspil med sit eminente band, leverer nye danske sange, som flere generationer vil kunne nikke genkendende til.

Yderligere oplysninger:

Dato 06-12-2024 20:00
Slutdato 06-12-2024 22:00
Døren åbner kl. 19.00
Pris 250,- / 160,-
Link til billetkøb https://www.billetsalg.dk/Event/Mike%20Tramp/6469
Link til Arrangør https://www.musikrampen.dk/index.php/component/content/article/tramp?catid=15&Itemid=101