Mr. Bo & The Voodooers (s)

Mr. Bo & The Voodooers (s)

Mr Bo & The Voodooers (S)

For omkring 20 år siden satte Mr Bo (Carlsson) og Lars (Mellquist) sig sammen og gjorde planer for fremtiden. Begge, som havde spillet i legendariske Nightcats – et af Sveriges bedste band gennem tiderne – skulle starte et nyt band.

Mr Bo & The Voodooers blev født!                                                                                     

Trommeslager Roger Mörck og organist Bo Hansson fuldendte kvartetten.

Bandet skabte sig sin egen profil med soul og blues, især inspireret af Albert King. Siden da har man spillet i det meste af Skandinavien. De har været på festivaler, klubber og et par albummer er der også kommet ud af det.

Mr. Bo (Bo Carlsson), er en af Sveriges store guitarister på højde med Sven Zetterberg. Han har modtaget Jan Rosenquist mindepris, som uddeles af Swedish Blues Association, samt de prestigefyldte priser på Sveriges største bluesfestivaler Mönsterås og Åmål.

Bo Hansson på hammondorgel er en rigtig spillemand, som altid får publikum med sig. En meget erfaren musiker som har næsten spillet alle musikgenre siden 70erne, med TV-jobs og pladeindspilninger. Han har tidligere modtaget Åmåls Blues Fest Blues Award.

På bas har vi Bo Carlssons følgesvend i en menneskealder – Lars Mellquist. En levende legende indenfor svensk blues. Han har også modtaget Åmåls Blues Fest Blues Award og spillet sammen med et stort antal svenske og internationale artister.

Til sidst men ikke mindst Roger Mörck på trommer. Hans CV viser at han er en efterspurgt musiker med sit sikre og drivende trommespil.

Bo Carlsson – guitar/vokal

Lars Mellquist – bas                                                                                                                               

Bo Hansson – hammond orgel                                                                                                         

Roger Mörck - trommer

 

Yderligere oplysninger:

Dato 02-12-2023 21:00
Slutdato 02-12-2023 23:00
Døren åbner kl. 20.00
Pris 150 -220
Link til billetkøb https://www.bluesbilletten.dk/arrangementer/21049/mr-bo-og-the-voodooers-s/
Link til Arrangør www.bsharp.dk